Un nou brevet Samsung prezintă şi o fotografie cu un terminal Galaxy flexibil, nu doar schiţe; O cameră modulară apare în schemă!

1.032 ori
<b> Un nou brevet Samsung prezintă şi o fotografie cu un terminal Galaxy flexibil, nu doar schiţe; O cameră modulară apare în schemă!</b>Am auzit de ceva timp despre faptul că sud-coreenii de la Samsung lucrează la un smartphone flexibil, model cunoscut pentru moment sub numele de Samsung Galaxy X. Acest din urmă produs ni s-a prezentat sub forma unor numeroase brevete de-a lungul

Până acum am văzut mai mult schiţe şi brevete legate de viitoarele terminale flexibile Samsung, dar a venit momentul să vedem şi o fotografie. Un brevet proaspăt publicat ne aduce în centrul atenţiei imaginea de mai jos, care pare să reprezinte un gadget cu look de player media mai degrabă decât de telefon mobil.

Brevet Samsung Galaxy X

Cunoscut ca Project Valley, întregul proiect Samsung de telefon flexibil a fost subiect de zvonuri şi scăpări în ultimele săptămâni. Analiştii afirmau că e nevoie să fie produse panouri OLED flexibile de generaţie a şasea, iar producţia ar putea începe doar în a doua jumătate a anului viitor, atât pentru Samsung, cât şi pentru LG. Aici intră în schemă noul brevet, numit simplu "Device Flexibil", care e nou prin faptul că apare acum, dar la drept vorbind el a fost depus pentru aprobare anul trecut.

Brevet Samsung Galaxy X

Sud coreenii par a pregăti un terminal ce se poate îndoi, folosind un mecanism tip balama, dar şi camere fixe, plus detaşabile. Schiţele indică o porţiune modulară în spate, unde vom putea monta diferite lentile şi module foto, unele cu zoom optic. Privit din profil telefonul arată ca un portofel, având acea zonă de "cotor" flexibil şi fiind în rest un handset normal.

Brevet Samsung Galaxy X

Să fie acesta viitorul K Zoom să zicem, sau pur şi simplu un nou membru al familiei Galaxy? Dacă ne luăm după analişti, răspunsul va veni mai degrabă toamna viitoare. Personal mă intrigă mai mult modularitatea camerei decât flexibilitatea. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×