Motorola Moto G2 apare Într-o primă imagine; aduce elemente de design similare cu cele Întâlnite pe Moto E

1.572 ori

După ce Motorola a reușit ca prin modelul Moto G să trezească din nou interesul utilizatorilor către produsele companiei, în special datorită prețului accesibil și al update-urilor ce sosesc foarte rapid, iată că astăzi, succesului lui Moto G...

După ce Motorola a reușit ca prin modelul Moto G să trezească din nou interesul utilizatorilor către produsele companiei, în special datorită prețului accesibil și al update-urilor ce sosesc foarte rapid, iată că astăzi, succesorul lui Moto G apare într-o primă fotografie ce scoate la iveală design-ul acestuia.

Motorola Moto G2 apare Într-o primă imagine; aduce elemente de design similare cu cele Întâlnite pe Moto E

Din câte putem observa în imaginea de mai sus, Moto G2 va aduce un design similar cu cel întâlnit pe Moto E, device și mai accesibil ce a debutat de curând și în stocul a numeroși retaileri din România la un preț de aproximativ 599 lei.

Trecând la specificații, aflăm că Moto G2 va dispune de un display HD cu rezoluție 1.280 x 720 pixeli ce va oferi o densitate a pixelilor de 320ppi, un procesor quad-core ARM V7, un GPU Adreno 305, o cameră foto de 8 megapixeli și două sloturi SIM.

Analizând specificațiile celor două modele, remarcăm faptul că update-ul major adus de Moto G2 constă în camera foto de 8 megapixeli. Cu toate acestea, noul terminal din gama G a celor de la Motorola ne-ar putea încânta cu o memorie RAM mai mare, lucru pe care nu îl cunoaștem pentru moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×