Motorola Moto X ar putea fi lansat pe 11 iulie

830 ori
<b>Motorola Moto X ar putea fi lansat pe 11 iulie</b>Noul smartphone&nbsp;Moto X&nbsp;de la&nbsp;Motorola, care se laudă cu faptul că este asamblat în State, a avut parte până în acest moment de o mare atenție media din cauza&nbsp;teaser-ului&nbsp;postat recent, motiv pentru care au început să...

Noul smartphone Moto X de la Motorola, care se laudă cu faptul că este asamblat în State, a avut parte până în acest moment de o mare atenție media din cauza teaser-ului postat recent, motiv pentru care au început să apară numeroase zvonuri. După ce am văzut acum câteva zile o serie de imagini cu acele carcase colorate, se pare că acum avem un zvon cu privire la posibila data de lansare a lui Moto X.

​

 
Mulți spun că posibila dată de lansare al lui Moto X ar fi 11 iulie, datorită unor detalii pe care le putem interpreta din imaginea teaser de acum 2 zile. în imagine este prezentat un bărbat și o femeie care sar într-un lac, aceștia fiind poziționați în forma unui X și unui I, ceea ce ar putea însemna că se referă la numărul roman XI = 11.
 
Un alt indiciu cu privire la posibila dată de lansare oficială este invitația făcută recent jurnalistului Leo Laporte de către un nou angajat al companiei Motorola. Invitația este doar pentru câțiva jurnaliști atenți selecționați și promite "ceva important". Evenimentul acesta va avea loc timp de 2 zile, pe 10 și pe 11 iulie. Moto X ar putea veni cu un display HD de 4.3 inch, procesor de 1.7 gHz, 2 GB ram și 16 GB memorie internă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×