Imagine secreta cu Treo 800, prea neclara pentru a starni o isterie

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.162 ori
<b>Imagine secreta cu Treo 800, prea neclara pentru a starni o isterie</b>Ultima oara cand vedeam imagini neclare cu Treo 800, acestea prezentau de fapt un Palm Centro, dar au existat si cazuri cand un asa-zis Treo 800 s-a dovedit a fi ... nimic. Sa se pastreze zvonurile despre acest terminal pe aceeasi linie misterioasa?...

Ultima oara cand vedeam imagini neclare cu Treo 800, acestea prezentau de fapt un Palm Centro, dar au existat si cazuri cand un asa-zis Treo 800 s-a dovedit a fi ... nimic. Sa se pastreze zvonurile despre acest terminal pe aceeasi linie misterioasa?

Imaginea de mai sus pare a fi fost realizata prin utilizarea unui Centro cu taste mai mari, cu logo Sprint "trantit" in graba pe handset si o cantitate destul de mare de efect de blurr. Tinem minte numai cate imagini false sau opere in Photoshop cu iPhone 3G a trebui sa vedem pana ce telefonul a fost in sfarsit prezentat oficial.

Sa nu mai vorbim despre zvonuri gen "iPhone 3G va fi mai subtire", anulate dupa 2 minute cu o informatie ce afirma contrariul. Dupa atatea imagini false, opere in Photoshop si poate chiar si handseturi reale surprinse neprofesionist am inceput sa suflam si in iaurt si nu mai credem in spy shot-uri, chiar daca ele sunt prezentate pe site-uri de renume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×