BlackBerry Bold amanat?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.119 ori

Conform ultimelor informatii de pe site-urile de specialitate, Research In Motion, producatorul terminalelor BlackBerry doreste sa amane lansarea modelului Bold. Pana ce acesta se va concretiza beneficiem de un clip video de prezentate a telefonului...

Conform ultimelor informatii de pe site-urile de specialitate, Research In Motion, producatorul terminalelor BlackBerry doreste sa amane lansarea modelului Bold. Pana ce acesta se va concretiza beneficiem de un clip video de prezentate a telefonului (oficial), pe care-l veti putea viziona dand click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la acesta:

BlackBerry Bold amanat

Cei de la Boy Genius Report afirma ca problemele de software si cele cu bateria, plus supraincalizarea telefonului fac imposibila lansarea sa deocamdata. Astfel, data la care Bold isi va face aparitia pe piata s-a mutat la jumatatea lui august, in loc de lansarea programata pentru iulie prin AT&T. RIM nu a confirmat aceasta informatie, dar nimic nu-i poate opri pe analisti sa prezica faptul ca aceasta mutare va scadea veniturile companiei in cel de-al doilea trimestru.

Oamenii de afaceri fideli brandului vor fi cu siguranta dezamagiti, poate pentru a doua oara, dupa ce au aflat ca RIM ii va "trada" lansand un telefon cu clapeta, modelul Kickstart. Research In Motion ar face bine sa nu mai amane prea mult lansarea lui BlackBerry Bold, deoarece o aparitie a sa in septembrie l-ar face deja un concurent serios al lui Sony Ericsson XPERIA X1, lansat la toamna si nu suntem siguri ca terminalul produs de RIM ar castiga duelul.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×