Imaginea reclamelor "I'm a Mac", actorul Justin Long promovează acum terminale Huawei într-o serie de spoturi

971 ori
<b>Imaginea reclamelor "I'm a Mac", actorul Justin Long promovează acum terminale Huawei într-o serie de spoturi</b>Cele mai noi spoturi publicitare a celor de la Huawei îl includ pe nimeni altul decât Justin Long, actorul care în urmă cu ceva ani era imaginea reclamelor 'I'm a Mac'. În aceste noi spoturi vedem un soi de interviu la care participă terminalele Huawei

Nu ştiu dacă aţi auzit de actorul Justin Long, dar cu siguranţă aţi auzit de campania de reclame "I'm a Mac" desfăşurată în perioada 2006-2009. Ea făcea o paralelă între un PC şi un Mac, din care PC-ul ieşea şifonat, iar actorul Justin Long era Mac-ul în acele clipuri. Acum că nu mai are contract cu Apple, el face reclamă la produse Huawei, în nişte spoturi destul de haioase.

Pe Justin îl ştim şi din Die Hard 4 sau comedia Dodge Ball, iar acum el face reclamă la Huawei Mate 9 şi Huawei MateBook. În spotul "The Interview", el se duce la un interviu pentru jobul de regizor de reclame, cel care îl intervievează fiind un Huawei Mate 9. El reacţionează cu emoji la spusele actorului. Acest clip a fost prezentat la CES 2017, iar urmarea sa a apărut în această săptămână, sub numele de "The Audition".


În această reclamă, Justin şi cu Mate 9 ţin un casting, la care vine un Huawei MateBook şi îşi expune avantajele. Terminalul 2 în 1 cu Windows 10 la bord a fost premiat anul trecut la MWC şi a fost apreciat de public şi revieweri, deşi e un produs de nişă. Oferă până la 8 GB RAM, până la 512 GB stocare SSD şi procesor Intel Core m7, plus accesorii ca stylus sau huse din piele.

Ne aşteptăm ca seria de reclame cu simpaticul actor să continue şi eventual să includă şi Huawei P10 şi P10 Plus pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×