Imagini cu LG G3 ne prezintă noua sa interfață și o husă protectoare ultra-rezistentă

2.610 ori
<b>Imagini cu LG G3 ne prezintă noua sa interfață și o husă protectoare ultra-rezistentă</b>LG G3 a ajuns din nou pe web, prin intermediul unui producător de huse, înaintea lansării sale care aparent ar urma să aibă loc în luna mai. Terminalul este prezentat cu o husă ce pare a fi ultrarezistenta și protectoare împotriva șocurilor....

LG G3 a ajuns din nou pe web, prin intermediul unui producător de huse, înaintea lansării sale care aparent ar urma să aibă loc în luna mai. Terminalul este prezentat cu o husă ce pare a fi ultrarezistenta și protectoare împotriva șocurilor.

Observăm aici și nouă interfața a lui LG G3, care mă duce cu gândul la Zen UI al celor de la ASUS, aplicat pe modelele Zenfone. Remarcăm la G3 faptul că păstrează butoanele fizice în zona din spate, sub camera și include și o zonă misterioasă lângă camera, paralel cu blitzul. Acela ar putea fi un senzor de amprente, unul senzor cardiac sau un alt doilea blitz.

Imagini cu LG G3 ne prezintă noua sa interfață și o husă protectoare ultra-rezistentă

E posibil să fie și o cameră secundară sau doar un emițător infraroșu. Acest terminal ar urma să aibă un display QHD de 5.5 inch, conform zvonurilor, iar sub carcasa se va ascunde un procesor Snapdragon 801. Ne mai așteptăm și la o cameră de 16 MP la bord, o baterie de 3000 mAh și la o carcasă rezistenta la apă. Debutul acestui model e așteptat pe data de 27 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×