Imagini cu LG Optimus 3D 2 și specificațiile sale, acum pe web; Iată-l pe LG CX2!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.827 ori
<b>Imagini cu LG Optimus 3D 2 și specificațiile sale, acum pe web; Iată-l pe LG CX2!</b>Chiar și acum, la aproape un an de când LG Optimus 3D a fost anunțat continui să susțin că acesta este mai bun la aspectul grafică tridimensională decât HTC EVO 3D, principalul său rival. Ei bine, imaginați-vă cât de bun va fi urmașul...

Chiar și acum, la aproape un an de când LG Optimus 3D a fost anunțat continui să susțin că acesta este mai bun la aspectul grafică tridimensională decât HTC EVO 3D, principalul său rival. Ei bine, imaginați-vă cât de bun va fi urmașul acestui terminal, așa-numitul LG CX2, care tocmai a ajuns pe web sub formă de imagini și specificații. Iată-l pe cel care ar putea fi LG Optimus 3D 2.

Sunt sigur că vom vedea acest model la MWC 2012 luna viitoare, în Barcelona și rețineți că atât Optimus 3D 2, cât și LG CX2 sunt nume de cod provizorii, probabil înlocuite cu altă denumire la momentul lansării. Nu vă așteptați aici la cine știe ce upgrade hardware, dar se pare că LG a lucrat totuși la actualizarea tehnologiei display-ului auto-stereoscopic. LG Optimus 3D oferă un procesor dual core de 1.2GHz, față de cel de 1GHz al modelului precedent, produs tot de către Texas Instruments.

Dotările nou-venitului includ și un display WVGA de 4.3 inch, exact ca și primul Optimus 3D, cu diferența că acesta va fi un ecran NOVA, deci vom avea o luminozitate mai bună. Camerele duale 3D din spate vor păstra rezoluția de 5 megapixeli, iar o modificare apare la capitolul design, unde handsetul a fost subțiat cu 2 mm, ajungând de la 12 la sub 10 mm. Hardware-ul acestui smartphone 3D mai include și 8 GB memorie internă, iar el va suporta și DLNA, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 și HSPA de 21 Mbps. Vom avea și NFC și un debut cu Gingerbread preinstalat pentru acest handset, care va sosi pe piața în primăvară.

LG CX2 spate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×