Imagini cu Samsung Galayx S6 în varianta prototip ajung pe web prin intermediul unui utilizator XDA Developers

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.317 ori
<b>Imagini cu Samsung Galayx S6 în varianta prototip ajung pe web prin intermediul unui utilizator XDA Developers</b>După numeroasele scăpări din ultimul timp ce l-au avut pe HTC One M9 ca subiect principal, astăzi e r&acirc;ndul lui Samsung Galaxy S6 să se afișeze &icirc;n mediul online, de această dată &icirc;n imagini live și nu randări. Noile fotografii ce...

După numeroasele scăpări din ultimul timp ce l-au avut pe HTC One M9 ca subiect principal, astăzi e rândul lui Samsung Galaxy S6 să se afișeze în mediul online, de această dată în imagini live și nu randări. Noile fotografii ce au fost postate de către un user al formului XDA Developers, ne prezintă acum o variantă prototip a noului flagship sud-coreean.

Aceste materiale nu fac altceva decât să ne reconfirme faptul că într-adevăr carcasa lui Samsung Galaxy S6 va include o ramă metalică foarte asemănătoare cu cea a lui iPhone 6, cât și un strat de sticlă plasat pe spatele terminalului, combinație ce o vedem mai ales la gama Sony Xperia.

Un alt lucru dezvăluit de imaginile de mai sus este acela că display-ul ar putea fi ceva mai mare decât ne așteptăm, zvonurile sugerând totuși aceeași diagonală de 5.1 inch ca la predecesorul său. Nu în ultimul rând, remarcăm că Samsung copiază și unele elemente negative de la iPhone 6, cum este cazul camerei foto ce iese în afară.

Rămâne de văzut ce soartă va avea angajatul care a postat imaginile de mai sus, acesta riscând să își piardă locul de muncă, nefiind suficient de precaut încât să acopere elementele de identificare ale telefonului. Dacă vă amintiți, o situație similară am avut și anul trecut, când băiatul unui angajat HTC a postat un clip hands-on cu modelul One M8.

Cum vi se pare la prima vedere noul Samsung Galaxy S6?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×