Primele imagini cu telefonul Nokia cu touchscreen: Tube 5800

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.941 ori
<b>Primele imagini cu telefonul Nokia cu touchscreen: Tube 5800</b>Imagini in premiera cu noul handset Nokia dotat cu touchscreen au aparut ieri pe Flickr, starnind frenezia fanilor brandului finlandez. Handsetul este celebrul "Tube", cunoscut si ca Nokia 5800. Pozele sunt facute de catre utilizatorul J. Blade, iar...

Imagini in premiera cu noul handset Nokia dotat cu touchscreen au aparut ieri pe Flickr, starnind frenezia fanilor brandului finlandez. Handsetul este celebrul "Tube", cunoscut si ca Nokia 5800.

Pozele sunt facute de catre utilizatorul J. Blade, iar acesta afirma ca telefonul va fi disponibil incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Nokia Tube poarta acum si denumirea de "5800 XpressMedia", cel putin in aceste imagini, care nu dezvaluie prea multe informatii in legatura cu hitul touchscreen al finlandezilor.

5800 XpressMedia

Admiram pana acum doar un prototip fara baterie, asta daca nu luam in calcul lentila Carl Zeiss a camerei de 3 megapixeli din spate si brandingul Vodafone din partea frontala. "Tube" este unul dintre zvonurile cele mai proeminente ale anului si poate reprezenta prima tentativa de handset dotat cu touchscreen sub brandul Nokia. Aflam de acesta in urma cu un an, in aprilie, cand Nokia prezenta foarte subtil un terminal asemanator cu iPhone. Deocamdata oficialii finlandezi au refuzat sa comenteze in legatura cu aceste zvonuri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×