Imagini de presă cu BlackBerry Z10 ajung pe web, lansarea se apropie!

1.466 ori
<b>Imagini de presă cu BlackBerry Z10 ajung pe web, lansarea se apropie!</b>Suntem la doar 2 zile distanță de marele moment al debutului lui BlackBerry 10 OS, dar și al modelelor BlackBerry X10 și Z10, care vor fi și ele anunțate în această săptămână. Ambele au ajuns pe web prin diferite scăpări, mai ales Z10, cu...

Suntem la doar 2 zile distanță de marele moment al debutului lui BlackBerry 10 OS, dar și al modelelor BlackBerry X10 și Z10, care vor fi și ele anunțate în această săptămână. Ambele au ajuns pe web prin diferite scăpări, mai ales Z10, cu care am luat contact atât prin clipuri video, cât și prin imagini, liste de specificații și comparații cu iPhone 5 în fața camerei. și astăzi avem și noi imagini de presă pentru flagship-ul RIM.

Scurgerea de informații vine de la cel mai prolific zvonac al ultimului an @evleaks, cont de Twitter care a publicat imagini cu telefoane și tablete nelansate încă și toate s-au dovedit a fi reale. BlackBerry Z10 este un telefon cu ecran de 4.2 inch HD, procesor dual core, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, camera de 8 megapixeli și port HDMI. Z10 arata mai bine decât majoritatea telefoanelor Android și aș îndrăzni să spun că arată și mai bine decât iPhone 5.

BlackBerry Z10

Platforma BB 10 OS se axează pe un multitasking în timp real cu un soi de ferestre preview și o zonă laterală de notificări, accesibilă prin swipe. întreg OS-ul se bazează pe gesturi și nu avem vreun buton capacitiv sau fizic în partea frontală a lui Z10. BB 10 OS aduce și o tastatură foarte intuitivă și un sistem avansat de predicție a tastării. Așteptăm cu nerăbdare dată de 30 ianuarie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×