Orange România oferă Internet 4G pe iPad 4 și iPad Mini

1.829 ori
<b>Orange România oferă Internet 4G pe iPad 4 și iPad Mini</b>Orange România a anunțat că începând de astăzi posesorii de tablete iPad 3, iPad 4 și iPad Mini pot folosi serviciul de Internet 4G pe terminalele lor. Vestea bună vine odată cu sosirea actualizării la iOS 6.1, care aduce și aceasta...

Orange România a anunțat că începând de astăzi posesorii de tablete iPad 4 și iPad Mini pot folosi serviciul de Internet 4G pe terminalele lor. Vestea bună vine odată cu sosirea actualizării la iOS 6.1, care aduce și aceasta posibilitatea de conexiune la rețeaua 4G a operatorului portocaliu.

Dacă sunteți posesorul unei astfel de tablete, va trebui să faceți update la iOS 6.1 direct de pe tableta sau prin iTunes și să alegeți unul dintre abonamentele din oferta 4G. Acestea sunt disponibile în Orange Shop Piața Victoriei, Băneasa Shopping City, Piața Universității - Bloc Dunărea, Calea Moșilor, Pipera - Iride, toate acestea în Bucuresti. în Brașov puteți alege un abonament la reprezentanța Orange Shop din Stradă Mureșenilor. La ora actuală rețeaua 4G a operatorului acoperă zona centrală și de nord a capitalei, zona metropolitană din nordul Bucureștiului, plus stațiuni de vacanță din Valea Prahovei.

Au parte de acoperire și zona Bran-Moeciu și Poiana Brașov. Pentru cei tentați să cumpere un iPad Mini cu abonament 4G pe ani la Orange, aflați că prețul este de 249 euro cu abonament Colibri Special, 349 euro cu Colibri 25 și 149 de euro cu Colibri 35. Acestea sunt prețuri aplicate versiunii de 16 GB de iPad Mini. în cazul lui iPad cu ecran Retina, versiunea de 16 GB pornește de la prețul de 299 euro cu abonament Colibri 35. Mai multe detalii în tabelul integrat în articol!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×