Imagini de presă cu ZTE Q519T se afișează online; telefonul sosește cu baterie de 4.000 mAh

Autor:  | Publicat în:  ZTE 916 ori
<b>Imagini de presă cu ZTE Q519T se afișează online; telefonul sosește cu baterie de 4.000 mAh</b>&Icirc;n timp ce ZTE tocmai anunță &icirc;n aceste momente pe scenă smartphone-ul de top Nubia Z9, aflăm c&acirc;teva detalii despre un nou device ce urmează a fi lansat pe piață &icirc;n cur&acirc;nd. Este vorba despre ZTE Q519T, un terminal care...

În timp ce ZTE tocmai anunță în aceste momente pe scenă smartphone-ul de top Nubia Z9, aflăm câteva detalii despre un nou device ce urmează a fi lansat pe piață în curând. Este vorba despre ZTE Q519T, un terminal care a primit certificarea din partea agenției TENAA cu doar câteva zile în urmă.

Prin intermediul unei noi scăpări astăzi vedem câteva imagini de presă cu telefonul și aflăm ce baterie se ascunde la pachet. ZTE Q519T va aduce un display HD de 5 inch, un procesor quad-core, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 5 megapixeli.

Imagini de presă cu ZTE Q519T se afișează online; telefonul sosește cu baterie de 4.000 mAh

Aparent acest device va sosi cu o baterie de 4.000 mAh, 4G LTE și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, variantă pe care nici Nexus 9 nu o are în prezent. Potrivit imaginilor de mai sus, ZTE Q519T va fi disponibil în trei variante de culoare la un preț de doar 112$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×