Vodafone UK lansează un telefon cu Android 5.0 şi preţ foarte mic, dar şi o tabletă cu Lollipop atractivă

1.627 ori
<b>Vodafone UK lansează un telefon cu Android 5.0 şi preţ foarte mic, dar şi o tabletă cu Lollipop atractivă</b>Vodafone a lansat 3 noi terminale astăzi &icirc;n Marea Britanie, ele av&acirc;nd toate şansele să ajungă şi la noi. E vorba despre Smart Prime 6, un smartphone ce vine cu Lollipop la bord şi preţ de 119 dolari, dar şi o tabletă destul de...

Vodafone a lansat 3 noi terminale astăzi în Marea Britanie, ele având toate şansele să ajungă şi la noi. E vorba despre Smart Prime 6, un smartphone ce vine cu Lollipop la bord şi preţ de 119 dolari, dar şi o tabletă destul de interesantă.

Vodafone Smart Prime 6 e dotat cu un display HD de 5 inch, un procesor quad core Qualcomm şi 1 GB RAM. Terminalul rulează Android 5.0 Lollipop şi nu arată rău deloc. El include o cameră frontală de 2 MP, o cameră principală de 8 MP, 8 GB stocare, suport 4G LTE şi o baterie ce ar trebui să asigure 16 ore de convorbiri. Vodafone a mai lansat şi telefonul Smart First 6, cu preţ şi mai accesibil şi Android 4.4 la bord.

Vodafone UK lansează un telefon cu Android 5.0 şi preţ foarte mic, dar şi o tabletă cu Lollipop atractivă

El aduce un ecran de 4 inch WQHD, procesor dual core de 1 GHz, o cameră de 2 MP şi 4 GB stocare. Produsul costă 60 de dolari. Alt new entry e tableta SmartTab Prime 6, cu ecran de 9.6 inch şi rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Şi ea rulează Android 5.0, măsoară 7.9 mm în grosime şi vine cu procesor quad core de 1.3 GHz, conectivitate 4G LTE şi o baterie de 4600 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×