Imagini În premieră cu tableta HP Topaz, detalii proaspete despre tableta webOS HP Opal

3.186 ori
<b>Imagini În premieră cu tableta HP Topaz, detalii proaspete despre tableta webOS HP Opal</b>știm deja că ni se pregătește ceva pentru data de 9 februarie și HP, Palm și webOS sunt implicate. Este vorba cel mai probabil despre o nouă tabletă, precum modelul Topaz, care tocmai a fost scăpat pe Internet, după cum puteți vedea în...

știm deja că ni se pregătește ceva pentru data de 9 februarie și HP, Palm și webOS sunt implicate. Este vorba cel mai probabil despre o nouă tabletă, precum modelul Topaz, care tocmai a fost scăpat pe Internet, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Pe lângă această scăpare, avem detalii și despre un alt model, HP Palm Opal, care va sosi cu un ecran de 7 inch. HP Topaz folosește un display de 9 inch și după cum puteți observa și în imagine, tableta nu include vreun buton fizic, iar designul său amintește de cel al lui Apple iPad. Terminalul este dotat cu o cameră frontală, un port microUSB în partea inferioară și o confingurație cu 3 difuzoare, pentru un output audio de calitate.

Această idee de a folosi 3 butoane vine din faptul că terminalul trebuie să furnizeze o calitate audio optimă, fie în mod portrait sau landscape. Astfel, veți găsi două difuzoare în partea stângă a lui Topaz și unul în partea dreaptă. Partea din spate a tabletei este glossy, iar zvonurile afirmă că produsele vor sosi în stocul HP în iunie, cu o lansare programată la ceva timp după.

E foarte posibil ca HP Opal și Topaz să aibă și versiuni 4G, care ar urma să sosească în vara anului viitor, iar procesoarele celor două tablete au frecvența de 1.2GHz, deși producătorul lor nu este cunoscut deocamdată. Mai multe detalii aflăm pe 9 februarie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×