Showroom-ul eMAG Timișoara sărbătorește 5 ani de existență printr-un concurs de 5 stele

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 925 ori
<b>Showroom-ul eMAG Timișoara sărbătorește 5 ani de existență printr-un concurs de 5 stele</b>eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală se pregătește zilele acestea pentru sărbătorirea unui eveniment remarcabil &icirc;n istoria companiei, și anume aniversarea de 5 ani de la deschiderea showroom-ului din Timișoara. Acum 5...

eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața locală se pregătește zilele acestea pentru sărbătorirea unui eveniment remarcabil în istoria companiei, și anume aniversarea de 5 ani de la deschiderea showroom-ului din Timișoara. Acum 5 ani pe data de 22 aprilie, eMAG deschidea porțile primului showroom din Banat și cel cu numărul 5 la nivel național care avea să fie magazinul a mii de cumpărători.

Pentru a sărbători cum se cuvine această aniversare, eMAG a pregătit și un concurs pentru clienții din Timișoara ce vor călca pragul showroom-ului zilele acestea. După cum bine știți, conceptul din spatele showroom-ului eMAG este unul foarte benefic pentru cumpărător, acesta fiind îndrumat pe tot parcursul procesului de achiziție.

Astfel, încă de la intrarea în locație suntem întâmpinați de către un agent de vânzări foarte politicos ce ne va ajuta să găsim exact produsul de care avem nevoie pe baza preferințelor noastre. Spre deosebire de cumpărăturile online, achiziția din showroom-urile eMAG ne permite și interacțiunea cu device-urile. În acest mod putem testa produsele la fața locului și decide dacă acestea ni se potrivesc cu adevărat.

De asemenea, ridicarea produselor direct din showroom ne scapă de așteptarea de 1-2 zile a curierului la ușa noastră. Odată ales acest tip de livrare, tot ce avem de făcut este să intrăm în showroom, locație unde vom realiza plata comenzii la casierie, și ulterior ridica produsul din zona special amenajată.

Tot aici, consultanții eMAG ne vor înmâna garanția, cât și testa produsul proaspăt achiziționat înainte de a-l duce acasă. Nu în ultimul rând, în cele 10 showroom-uri eMAG din întreaga țară avem parte și de un birou de service pentru produsele aflate sub garanție. Toate aceste lucruri enumerate mai sus contribuie la un proces simplu și rapid de achiziție a produselor dorite care oferă siguranță și profesionalism în același timp.

Revenind la concursul de care v-am spus în primele rânduri, aflați că eMAG face cinste odată cu această aniversare cu 5 premii de top. Astfel, cumpărătorii ce aleg ridicarea produsului comandat din showroom-ul eMAG Timișoara în perioada 16 - 22 aprilie vor fi înscriși automat în tragerea la sorți.

Totodată, dacă am vizitat showroom-ul eMAG Timișoara și am ales ca livrarea să fie făcut la domiciliu, vom intra și noi în tragerea la sorți. Premiile campaniei listate mai jos vor fi cu siguranță unele de neprețuit pentru cumpătorii eMAG. Acestea fiind spuse, vă urăm multă baftă la concurs, și desigur La Mulți Ani eMAG Timișoara!

  • Locul 1:Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 122 cm, Ambilight, 48PFS6909
  • Locul 2:Televizor LED Philips, Full HD, 102 cm, 40PFH4309
  • Locul 3:Sistem Home cinema cu DVD Philips, HTD3570/12
  • Locul 4:Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1869/30
  • Locul 5:Blender Philips HR2170/50, 600 W

Detalii direct de la sursă, puteți afla chiar aici!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×