Imagini oficiale cu Motorola ZN5

2.480 ori
<b>Imagini oficiale cu Motorola ZN5</b>Dupa numeroase imagini "scapate" pe Internet cu noul telefon Motorola ZN5, beneficiem si de o serie de imagini oficiale, care de obicei preced lansarea telefonului. ZN5 arata destul de bine in aceste imagini, in ciuda faptului ca tastele sale sunt bizare...

Dupa numeroase imagini "scapate" pe Internet cu noul telefon Motorola ZN5, beneficiem si de o serie de imagini oficiale, care de obicei preced lansarea telefonului.

ZN5 arata destul de bine in aceste imagini, in ciuda faptului ca tastele sale sunt bizare si, banuim noi foarte incomode. Atuul principal al noului Motorola este deja binecunoscut: o camera digitala Kodak cu rezolutie de 5 megapixeli si blitz Xenon. Putem afirma cu tarie ca acest telefon va fi lansat inainte ca iPhone 3G sa vada lumina zilei in SUA, in special daca luam in calcul avalansa de zvonuri despre ZN5 care a invadat Internetul recent.

Motorola ZN5 poze oficiale

Colaborarea dintre Motorola si Kodak nu se poate solda decat cu un succes, fiind in sfarsit un motiv pentru ca Sony Ericsson Cyber-shot sa fie detronat din pozitia de "cel mai bun cameraphone". ZN5 pretinde a fi mai bun decat telefoanele Nokia din seria N sau cele Sony Ericsson cu functii foto avansate. Ramane de vazut daca avem de-a face cu un marketing reusit sau cu un terminal hit.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×