Imagini surpriza cu un nou Sony Ericsson dotat cu touchscreen

1.199 ori
<b>Imagini surpriza cu un nou Sony Ericsson dotat cu touchscreen</b>Toti producatorii doresc o intrare triumfala pe piata telefoanelor dotate cu touchscreen, in era moderna, iar Sony Ericsson nu putea face exceptie. Priviti acest terminal, care include un touchscreen si promite o noua surpriza marca SE. Se pare ca...

Toti producatorii doresc o intrare triumfala pe piata telefoanelor dotate cu touchscreen, in era moderna, iar Sony Ericsson nu putea face exceptie. Priviti acest terminal, care include un touchscreen si promite o noua surpriza marca SE.

Se pare ca majoritatea terminalelor anuntate recent sunt telefoane dotate cu touchscreen, care au renuntat complet la tastele clasice. Observand camera frontala a handsetului putem deduce faptul ca noul Sony Ericsson nu tinteste piata din SUA, suportand videoconferinte prin 3G. Isi va schimba oare producatorul finlandez publicul tinta, atins la perfectie de seria Walkman si de cea Cyber-Shot?

Un terminal dotat cu touchscreen si GPS arata excelent in portofoliul oricarei companii, iar o combinatie ideala de pret si operator pentru branding poate da nastere unui hit, schimband total mentalitatea unui mare producator. Nu mai exista doar companii care lanseaza strict telefoane smart sau strict music phone-uri, intr-o perioada in care publicul dicteaza trendurile intr-un mod hotarator.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×