Marcile straine de telefoane domina piata din China

1.453 ori
<b>Marcile straine de telefoane domina piata din China</b>In ciuda numarului in crestere de telefoane mobile produse in China, brandurile straine cum ar fi Nokia, Motorola, Samsung si Sony Ericsson, inca domina piata terminalelor mobile in China. Conform CCID Consulting, cele 4 marci de handseturi mentionate...

In ciuda numarului in crestere de telefoane mobile produse in China, brandurile straine cum ar fi Nokia, Motorola, Samsung si Sony Ericsson, inca domina piata terminalelor mobile in China.

Conform CCID Consulting, cele 4 marci de handseturi mentionate anterior reprezinta peste 70% din terminalele mobile vandute in prima jumatate a acestui an in China. In primele 6 luni in jur de 248 de milioane de telefoane mobile au fost produse in China, iar cifra va depasi jumatate de miliard pana la finele anului. Fiindca tot am mentionat astfel de numere, va amintim ca exista peste 480 de milioane de utilizatori de terminale mobile in China la ora actuala.

Daca cresterea va continua in acelasi ritm, dupa cum arata si statisticile ca se va intampla, in China vor exista peste 500 de milioane de abonati ai serviciilor de telefonie mobila pana la finalul anului in curs. In timp ce europenii, si mai putin publicul american prefera terminalele chinezesti pentru preturile reduse si cantitatea impresionanta de feature-uri, publicul asiatic cumpara brandul, platind pentru nume mari ca Nokia sau Sony Ericsson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×