Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt lansate oficial în România; un eveniment fancy organizat la Palatul Parlamentului

1.729 ori
<b>Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt lansate oficial în România; un eveniment fancy organizat la Palatul Parlamentului</b>Seara de 30 martie a fost ascociată evenimentului de lansare pe plan local a smartphone-urilor Galaxy S8 și Galaxy S8+. Samsung a ales ca de această dată să organizeze un eveniment mai fancy, unul ce a avut loc în cadrul Palatul Parlamentului din Bucureșt

În cursul serii de ieri, 30 martie, am participat împreună cu Alex la evenimentul de lansare al smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ pe plan local. De această dată filiala locală Samsung a ales o locație inedită pot spune pentru a prezenta noile flagship-uri și anume Palatul Parlamentului din București. Am avut și un dress code menționat în invitație și într-adevăr părea a fi un eveniment de gală și nu o lansare de smartphone.

Eveniment lansare Samsung Galaxy S8 in Romania

Cu toate că prezentarea propriu-zisă ar fi trebuit să înceapă de la 19:30, abia la o oră distanță pe scena de la fața locului a urcat Joseph Kim (Președinte Samsung România). Acesta a avut câteva cuvinte de spus despre noile terminale revoluționare din punct de vedere al design-ului după care a venit rândul lui Cristian Cojocaru (Head of Mobile Division Samsung România) să ne dezvăluie câteva detalii despre telefoanele proaspăt lansate.

Eveniment lansare Samsung Galaxy S8 in Romania

Probabil din cauza startului întârziat am avut parte de o prezentare mai pe fugă pot spune și asta pentru că cele câteva funcții ale telefonului au fost trecute rapid în revistă și nici nu au trecut 20 minute că deja eram invitați către zona de hands-on. Sala destinată conferinței a fost foarte încăpătoare, dar lumina albastră folosită în exces ne-a cam dat bătăi de cap atât la fotografiere cât și la realizarea materialelor hands-on.

Eveniment lansare Samsung Galaxy S8 in Romania

Zona dedicată prezentării telefoanelor a fost foarte înghesuită și au exista câteva secțiuni unde puteam testa diverse lucruri precum dock-ul Dex, noul Gear VR și camera video de acțiune Gear 360. Ca o primă impresie legată de telefoane trebuie să recunosc că acestea sunt mai mici decât par în fotografiile pe care le-am tot văzut în mediul online. Sunt foarte înguste, iar modelul standard este chiar mai compact decât al meu Huawei Mate S (5.5 inch).

Diagonala de 5.8 inch pe care ecranul lui Samsung Galaxy S8 o adoptă este măsurată într-o manieră diferită decât în cazul celorlalte terminale de pe piață și asta pentru că se trece la un nou aspect ratio, în cazul de față la 18.5:9. În continuare telefoanele sunt magneți de amprente și am avut 'noroc' să prind numai varianta pe negru care se dovedește a fi un calvar pentru perfecționiști.

Atât Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt deja disponibile la precomandă pe plan local la prețuri de 3.499 lei, respectiv 3.899 lei pentru varianta cu Plus în coadă. Avem și handson-uri pentru voi pe care le veți vedea în scurt timp publicate pe site și desigur pe YouTube!

Filmul lansării lui Samsung Galaxy S8 din România

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×