În memoria lui Steve Jobs!

2.437 ori
<b>În memoria lui Steve Jobs!</b>Este extrem de greu de scris o astfel de știre, un tribut, un mesaj pentru cei care așteptau vești bune despre Steve Jobs. E vorba despre un om care în vreme ce în ultimii 7 ani se lupta cu cancerul pancreatic ne-a adus iPad, iPhone și cele mai noi...

Este extrem de greu de scris o astfel de știre, un tribut, un mesaj pentru cei care așteptau vești bune despre Steve Jobs. E vorba despre un om care în vreme ce în ultimii 7 ani se lupta cu cancerul pancreatic ne-a adus iPad, iPhone și cele mai noi iPod-uri... iar acum nu se mai afla printre noi.

Pagina Apple.com grăiește cel mai clar prin tributul sau, iar simbolul numit Steve Jobs are șansele să devină un adevărat icon acum, unul și mai mare decât gurul tech care a fost. Steve Jobs era o constantă, într-un univers al tehnologiei în care totul se schimba atât de rapid. Un adept al minimalismului și al calității duse la extrem, acest om s-a retras cu greu de la conducerea companiei pe care a adus-o la nivelul de gigant.

El a fost un om, nu a fost perfect, dar a încercat să ne ofere perfecțiunea în gadgeturi și a dus marketingul la un nivel despre care merită scrise manuale. Fiecare keynote a fost o lecție de "cum să-ți vinzi marfa" și dacă adăugăm și discursul de mai jos, o lecție de viață. Mereu modest, mereu cu acel pulover pe gât, Jobs nu a avut niciodată cu adevărat hateri. Impunea respect... încă impune. E păcat că ultimele luni au fost marcate de șacali în căutare de trafic și de poze false cu un om bătrân și bolnav.

Odihnește-te în pace Steve, meriți! Moștenirea ta este în mâini bune... îți mulțumim pentru toate ideile strălucite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×