Apple resimte efectele dezamăgirii provocate de iPhone 4S: acțiunile scad cu 5%

1.032 ori
<b>Apple resimte efectele dezamăgirii provocate de iPhone 4S: acțiunile scad cu 5%</b>Se pare că nu doar fanii Apple și bloggerii tech au fost dezamăgiți de anunțul lui iPhone 4S de ieri, ci și investitorii Apple... și asta mai ales pentru că acțiunile companiei au scăzut cu 5% ca urmare a veștilor despre noul iPhone. &nbsp; Vă...

Se pare că nu doar fanii Apple și bloggerii tech au fost dezamăgiți de anunțul lui iPhone 4S de ieri, ci și investitorii Apple... și asta mai ales pentru că acțiunile companiei au scăzut cu 5% ca urmare a veștilor despre noul iPhone.

Vă reamintim că terminalul păstrează același design ca și iPhone 4 și aduce în plus doar un procesor dual core Apple A5 și o cameră de 8 megapixeli. în plus, telefonul rezolva complet problemele cu antenna și rulează din start iOS 5. E drept că scăderea cu 5% a avut loc pe fondul unui picaj al întregii piețe cu 1.5% și al unei ușoare pre-crize în legătură cu situația finanțelor europene.

Un motiv pentru această scădere poate fi și lipsa lui Steve Jobs de la cârmă Apple și lipsa familiarității cu care el prezenta noile produse ale companiei din Cupertino. Nu mă înțelegeți greșit, Tim Cook, noul CEO a fost o gazdă excelentă, dar nu a avut același entuziasm și acceasi carisma ca și Jobs. A lipsit chiar și mult-așteptatul moment "one more thing", iar dacă vă faceți griji în legătură cu scăderea cu 5%, aflați că și după prezentarea primului iPad acțiunile Apple au scăzut cu 2.5%, pentru că apoi să crească odată cu lansarea tabletei .

Va fi cazul și aici, oare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×