În plastic e fantastic: iPhone de buget cu carcasa din plastic, acum În mai multe culori!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.382 ori
<b>În plastic e fantastic: iPhone de buget cu carcasa din plastic, acum În mai multe culori!</b>Continuă avalanșa de imagini cu iPhone-ul de buget cu carcasa din plastic, iar imaginile sunt atât de multe și culorile atât de variate, încât nu mai e vorba aici despre o clonă prematură de handset. Cel mai probabil avem de-a face cu o scăpare...

Continuă avalanșa de imagini cu iPhone-ul de buget cu carcasa din plastic, iar imaginile sunt atât de multe și culorile atât de variate, încât nu mai e vorba aici despre o clonă prematură de handset. Cel mai probabil avem de-a face cu o scăpare de zile mari.

Se pare că Apple nu reușește să își păstreze secretele, deoarece de la iPhone 4 încoace, toate terminalele sale au ajuns pe web sub formă de leak-uri. De această dată imaginile sunt ceva mai clare și observăm și apariția unei versiuni albastre, care să adăugă modelelor galbene, roșii și verzi pe care le știam deja.

iPhone Lite

întrebarea evidentă este: a apelat Apple la policarbonat? A ales alt material plastic? E vorba de carcasa scoase pe bandă rulantă de o imprimantă 3D? Vom afla mai multe de abia la toamnă și recent am auzit o teorie tare interesantă, care afirmă că de fapt iPhone 5S este un iPhone 5 de buget (iPhone 5 lite), iar iPhone 6 e următorul telefon flagship lansat de către Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×