Oppo Find 5 Mini surprins Într-o primă fotografie; Să fie real?

1.381 ori
<b>Oppo Find 5 Mini surprins Într-o primă fotografie; Să fie real?</b>E bizar să vedem o presupusă imagine cu Oppo Find 5 Mini, deoarece cu puțin timp în urma Oppo declara răspicat că nu vom vedea o versiune mini a flagship-ului său. Apropo, avem în teste chiar acum telefonul Oppo Find 5 și urmează un unboxing în...

E bizar să vedem o presupusă imagine cu Oppo Find 5 Mini, deoarece cu puțin timp în urma Oppo declara răspicat că nu vom vedea o versiune mini a flagship-ului său. Apropo, avem în teste chiar acum telefonul Oppo Find 5 și urmează un unboxing în următoarele 24 de ore, deci rămâneți pe aproape!

Revenind la Oppo Find 5 Mini, terminalul din imagine ar putea fi doar o randare sau o clonă, dar el poate fi și real... Direcția de design a acestui model nu e foarte diferită de cea a lui Oppo Find 5, mai ales în zona superioară a handsetului. Aflați că în imaginea de mai sus vedem un Oppo Find 5 Mini în stânga și un Oppo Find 5 în dreapta.

Se remarcă un difuzor cu design diferit și o cameră plasată puțin mai jos pe noul model, iar carcasa pare a fi una glossy față de cea mata a modelului flagship. Zvonurile afirmă că handsetul Oppo Find 5 Mini va sosi cu un ecran 720p de 4.5 inch și același procesor Snapdragon quad core de 1.5 GHz de pe Find 5.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×