Oppo Find 5 Mini surprins Într-o primă fotografie; Să fie real?

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.322 ori
<b>Oppo Find 5 Mini surprins Într-o primă fotografie; Să fie real?</b>E bizar să vedem o presupusă imagine cu Oppo Find 5 Mini, deoarece cu puțin timp în urma Oppo declara răspicat că nu vom vedea o versiune mini a flagship-ului său. Apropo, avem în teste chiar acum telefonul Oppo Find 5 și urmează un unboxing în...

E bizar să vedem o presupusă imagine cu Oppo Find 5 Mini, deoarece cu puțin timp în urma Oppo declara răspicat că nu vom vedea o versiune mini a flagship-ului său. Apropo, avem în teste chiar acum telefonul Oppo Find 5 și urmează un unboxing în următoarele 24 de ore, deci rămâneți pe aproape!

Revenind la Oppo Find 5 Mini, terminalul din imagine ar putea fi doar o randare sau o clonă, dar el poate fi și real... Direcția de design a acestui model nu e foarte diferită de cea a lui Oppo Find 5, mai ales în zona superioară a handsetului. Aflați că în imaginea de mai sus vedem un Oppo Find 5 Mini în stânga și un Oppo Find 5 în dreapta.

Se remarcă un difuzor cu design diferit și o cameră plasată puțin mai jos pe noul model, iar carcasa pare a fi una glossy față de cea mata a modelului flagship. Zvonurile afirmă că handsetul Oppo Find 5 Mini va sosi cu un ecran 720p de 4.5 inch și același procesor Snapdragon quad core de 1.5 GHz de pe Find 5.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×