Oppo Find 5 Mini surprins Într-o primă fotografie; Să fie real?

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.357 ori
<b>Oppo Find 5 Mini surprins Într-o primă fotografie; Să fie real?</b>E bizar să vedem o presupusă imagine cu Oppo Find 5 Mini, deoarece cu puțin timp în urma Oppo declara răspicat că nu vom vedea o versiune mini a flagship-ului său. Apropo, avem în teste chiar acum telefonul Oppo Find 5 și urmează un unboxing în...

E bizar să vedem o presupusă imagine cu Oppo Find 5 Mini, deoarece cu puțin timp în urma Oppo declara răspicat că nu vom vedea o versiune mini a flagship-ului său. Apropo, avem în teste chiar acum telefonul Oppo Find 5 și urmează un unboxing în următoarele 24 de ore, deci rămâneți pe aproape!

Revenind la Oppo Find 5 Mini, terminalul din imagine ar putea fi doar o randare sau o clonă, dar el poate fi și real... Direcția de design a acestui model nu e foarte diferită de cea a lui Oppo Find 5, mai ales în zona superioară a handsetului. Aflați că în imaginea de mai sus vedem un Oppo Find 5 Mini în stânga și un Oppo Find 5 în dreapta.

Se remarcă un difuzor cu design diferit și o cameră plasată puțin mai jos pe noul model, iar carcasa pare a fi una glossy față de cea mata a modelului flagship. Zvonurile afirmă că handsetul Oppo Find 5 Mini va sosi cu un ecran 720p de 4.5 inch și același procesor Snapdragon quad core de 1.5 GHz de pe Find 5.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×