Opera Mini lansat sub forma de aplicatie nativa pe Windows Mobile

1.477 ori
<b>Opera Mini lansat sub forma de aplicatie nativa pe Windows Mobile</b>Opera Software tocmai a anuntat lansarea unei versiuni native a lui Opera Mini 5 beta pentru terminalele Windows Mobile 5 si 6. Opera Mini este astfel integrat in platforma Windows Mobile si in acest mod Opera ofera o versiune optimizata a popularului sau...

Opera Software tocmai a anuntat lansarea unei versiuni native a lui Opera Mini 5 beta pentru terminalele Windows Mobile 5 si 6. Opera Mini este astfel integrat in platforma Windows Mobile si in acest mod Opera ofera o versiune optimizata a popularului sau browser Opera Mini, imbunatatind performanta si experienta utilizatorului.

In vreme ce Opera Mini necesita Java pentru a functiona, noua versiune Windows Mobile nu va avea nevoie de aceasta tehnologie, ceea ce ineamna ca Opera Mini va functiona pe orice handset Windows Mobile. Opera Mini 5 beta pentru Windows Mobile vine cu aceleasi functii ca si versiunea bazata pe Java: browsing folosind taburi, password manager, functia Speed Dial, bookmark-uri si multe altele.

Opera Mini 5 beta for Windows Mobile

Unul dintre cele mai importante avantaje ale lui Opera Mini este faptul ca el comprima datele din traficul realizat pe telefon, cu pana la 90%, rezultatul fiind o viteza crescuta a incarcarii paginilor si navigarii pe web. Astfel se aplica un cost scazut al transferului de date, apreciat de cei cu abonamente mai ieftine de telefonie.

Utilizatorii Windows Mobile 5 si 6 pot descarca Opera Mini direct pe telefonul mobil, complet gratuit de la adresa m.opera.com/next, iar pentru mai multe detalii puteti vizita www.opera.com/mini/next.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×