Încă 3 luni de succes: Samsung Electronics are profit uriaș pe trimestrul 1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 764 ori
<b>Încă 3 luni de succes: Samsung Electronics are profit uriaș pe trimestrul 1</b>Reuters ne informează că Samsung Electronics a înregistrat un profit cu 53% mai mare în intervalul ianuarie-martie din acest an, ajungând la 7.7 miliarde de dolari. Această sumă de profit a fost oferită presei înainte de rezultatele trimestriale...

Reuters ne informează că Samsung Electronics a înregistrat un profit cu 53% mai mare în intervalul ianuarie-martie din acest an, ajungând la 7.7 miliarde de dolari. Această sumă de profit a fost oferită presei înainte de rezultatele trimestriale care vor fi anunțate pe 26 aprilie.

Acest numar a depășit chiar și estimările celor mai optimiști analiști, deci totul merge bine la Samsung. Producătorul sud-coreean se afla la finalul a 5 trimestre consecutive de profituri record și a devenit cea mai mare companie din domeniul tehnologiei, pe zona de venituri. Analiștii se așteaptă ca Samsung să aibă câștiguri însemnate în trimestrul care tocmai a început, pe măsură ce smartphone-ul Galaxy S IV ajunge în magazine.

Seriile Galaxy S și Note au împins de la spate întreaga afacere Samsung, transformând compania în al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri după Apple. în acest moment Samsung are pe piața globală peste 30 de modele de smartphone-uri, care acoperă toate gamele de prețuri posibile și toate formaturile. Compania este evaluată la 220 de miliarde de dolari, iar estimările arată că e posibil ca sud-coreenii să fi vândut 68-70 de milioane de smartphone-uri în ultimele 3 luni, față de cele 63 de milioane din decembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×