Inca o bucatica din Windows Phone 7 cu amprenta Samsung: GT-i8700 (Imagini)

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 777 ori
<b>Inca o bucatica din Windows Phone 7 cu amprenta Samsung: GT-i8700 (Imagini)</b>Samsung pare compania cu cele mai multe telefoane Windows Phone 7, reusind sa scape in jur de 3 terminale pe web, toate cu aceasta platforma instalata. Un nou model se alatura acestora, Samsung GT-i8700, pe care il puteti admira mai jos. &nbsp; Din pacate...

Samsung pare compania cu cele mai multe telefoane Windows Phone 7, reusind sa scape in jur de 3 terminale pe web, toate cu aceasta platforma instalata. Un nou model se alatura acestora, Samsung GT-i8700, pe care il puteti admira mai jos.

Din pacate nu avem prea multe informatii despre handset, in afara faptului ca el va sosi cu 8 GB memorie interna, OS-ul anterior mentionat si o carcasa mata. Camera sa incorporata in partea din spate va folosi un blitz LED, iar i8700 se dovedeste a fi un model destul de elegant, ca si restul smartphone-urilor WP 7 descoperite pana acum.

Pe cand si o lista de specificatii detaliata?

Inca o bucatica din Windows Phone 7 cu amprenta Samsung: GT-i8700 (Imagini)

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×