OS invechit pe HTC Desire HD; doar un design din fericire

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.237 ori

Stim ca HTC are programat un eveniment in Londra saptamana viitoare, in cadrul caruia este posibil sa le vedem debutand pe HTC Desire Z si HTC Desire HD, terminale pe care le asteptam de ceva vreme. Intre timp aruncam o privire peste imaginea de mai jos,...

Stim ca HTC are programat un eveniment in Londra saptamana viitoare, in cadrul caruia este posibil sa le vedem debutand pe HTC Desire Z si HTC Desire HD, terminale pe care le asteptam de ceva vreme. Intre timp aruncam o privire peste imaginea de mai jos, un design creat de site-ul german BestBoyZ si care reprezinta viziunea sa asupra lui HTC Desire HD.

OS invechit pe HTC Desire HD; doar un design din fericire

In mod inexplicabil terminalul foloseste interfata Windows Mobile 6.5 Sense, care nu are ce cauta pe un handset de noua generatie. In privinta look-ului, imaginile scapate pe web si informatiile disponibile pana acum arata ca Desire HD ar putea arata chiar ca in designul de mai sus. Trebuie mentionat ca noile modele sunt de fapt variante internationale ale handseturilor T-Mobile G2 (HTC Desire Z) si HTC EVO 4G (HTC Desire HD), disponibile deja in SUA.

Sansele sunt foarte mari ca aceste terminale sa fie lansate cu Android la bord, in cel mai rau caz versiunea 2.1 cu un update in aceasta luna, iar in cel mai bun Froyo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×