Încă o imagine cu cel mai subțire telefon din lume: Oppo R809T

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.603 ori
<b>Încă o imagine cu cel mai subțire telefon din lume: Oppo R809T</b>Cu câteva zile în urmă vă prezentăm câteva detalii despre Oppo R809T, cel mai subțire smartphone din lume, care a avut parte și de o imagine postată de pe web. Ei bine astăzi revenim cu o nouă imagine, care ne prezintă și partea frontală a...

Cu câteva zile în urmă vă prezentăm câteva detalii despre Oppo R809T, cel mai subțire smartphone din lume, care a avut parte și de o imagine postată de pe web. Ei bine astăzi revenim cu o nouă imagine, care ne prezintă și partea frontală a acestui handset cu grosime de doar 6.13 mm.

Dacă numele Oppo va sună cunoscut, aflați că am realizat un review la Mobilissimo.ro pentru telefonul Oppo Finder, vândut în Rusia și Republica Moldova. Noul venit, Oppo R809T are un design similar cu cel al lui Oppo Finder 3, handset lansat anul trecut. Conform zvonurilor, acest terminal va sosi cu un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și un procesor quad core MT6589, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Se vehiculează și un preț de aproximativ 403 dolari și o lansare în jurul datei de 26 aprilie. De fiecare dată când vedem un astfel de handset deținător de recorduri de grosime știm că recordul nu va dura prea mult și va veni fie Alcatel, fie Huawei cu un telefon cu jumătate de milimetru mai subțire. Unde se va opri această bătălie a grosimii scăzute?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×