Chinezii Își construiesc propriul iPhone, folosind componente false ajunse la Apple

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 1.675 ori
<b>Chinezii Își construiesc propriul iPhone, folosind componente false ajunse la Apple</b>Probabil ați auzit de telefoane clonate în China, sau terminale care arată&nbsp;ca un iPhone, dar au dotări de model Android low end. Acum a fost descoperit un grup de infractori din China, care ar fi păcălit Apple, vânzându-le componente false...

Probabil ați auzit de telefoane clonate în China, sau terminale care arată ca un iPhone, dar au dotări de model Android low end. Acum a fost descoperit un grup de infractori din China, care ar fi păcălit Apple, vânzându-le componente false pentru a asambla iPhone-uri reale.

E vorba de 100 de modele ale acestui handset, care au fost deja vândute. Mafia telefoanelor false s-a dezvoltat în China și s-a ajuns chiar la reglări de conturi, astfel că anul trecut am asistat și la o înjunghiere a unui vânzător de iPhone-uri false. Conform unor informații de la TechWeb, un grup de 5 infractori a păcălit Apple, trimițându-le componente false de iPhone 4S, afirmând că ele sunt defecte. în schimb ei au primit componente reale la schimb și au asamblat iPhone-uri din ele.

Falsificatorii s-au axat pe componente centrale ale telefoanelor, cele care permite adăugarea unei baterii și a părții din spate a carcasei. Valoarea componentelor este de aproape 60.000 de dolari, iar iPhone-urile rezultate au fost vândute publicului chinez la prețul unui handset Apple normal. Autoritățile au descoperit problema în ianuarie și a durat până în aprilie pentru că infractorii să fie prinși. V-ați gândit vreodată că ați putea avea un iPhone contrafăcut?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×