iPhone 5S/iPhone 6 ar putea veni cu o cameră de 12 megapixeli cu HDR video și captura bună la Întuneric

1.107 ori
<b>iPhone 5S/iPhone 6 ar putea veni cu o cameră de 12 megapixeli cu HDR video și captura bună la Întuneric</b>încă o săptămână și încă o serie de zvonuri legate de iPhone... de această dată cu privire la camera sa. Se pare că iPhone 5S/iPhone 6 ar putea adopta un nou senzor de cameră, unul de 12 megapixeli care va aduce și funcția video HDR și...

încă o săptămână și încă o serie de zvonuri legate de iPhone... de această dată cu privire la camera sa. Se pare că iPhone 5S/iPhone 6 ar putea adopta un nou senzor de cameră, unul de 12 megapixeli care va aduce și funcția video HDR și captura bună în condiții de luminozitate scăzută.

S-a mers mult pe acest aspect în ultima vreme, cel al capturii nocturne sau atunci când norii sunt prezenți și HTC One, Nokia Lumia 920 și Samsung Galaxy S4 se întrec în astfel de capturi. Apple trebuie să dea replica printr-un senzor cel puțin la fel de bun la acest capitol ca și cel de pe HTC One sau Lumia 920, ba chiar mai bun, deoarece în curând vine și Nokia EOS cu un upgrade.

Ar fi logic să avem un upgrade de cameră la iPhone 5S, de vreme ce și iPhone 4S a adus o cameră mai bună fată de iPhone 4. în ce privește HDR-ul, Apple avea deja această funcție pe terminalele sale, dar nu și pentru video. Tot ce pot să spun e că sper că acest HDR să se facă simțit, deoarece și Sony promite video HDR pe Xperia Z, dar nu se simte aproape deloc la filmare. Sa vedem si cine se va ocupa de acest sensor de camera: Sony sau Omnivision.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×