Bill Gates foloseste Twikini pentru a posta de pe mobil pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 878 ori
<b>Bill Gates foloseste Twikini pentru a posta de pe mobil pe Twitter</b>Din ciclul "ce softuri folosesc mai-marii industriei IT", astazi descoperim ca Bill Gates (sau persoana angajata sa se ocupe de contul sau Twitter) a postat recent mesaje pe Twitter folosind un client Windows Mobile numit Twikini. &nbsp; &nbsp; Produsul...

Din ciclul "ce softuri folosesc mai-marii industriei IT", astazi descoperim ca Bill Gates (sau persoana angajata sa se ocupe de contul sau Twitter) a postat recent mesaje pe Twitter folosind un client Windows Mobile numit Twikini.

Produsul celor de la Trinketsoftware, acest program este suportat pe toate telefoanele Windows Mobile, fie ca e vorba de cele ce ruleaza versiunea 5, 6, 6.1 sau 6.5 a sistemului de operare. Compatibilitatea se aplica si la terminalele Pocket PC si smartphone-uri, dar si la versiunile "Professional" si "Standard" ale OS-ului. Aflam si ca Twikini nu a fost portat inca pe iPhone, BlackBerry sau orice alta platforma decat cea produsa de Microsoft.

Clientul costa 4.95 dolari si presupune achizitionarea unei licente de pe site-ul Trinketsoftware. Aceste achizitii vin cu un an de upgrade-uri gratuite, iar printre functiile lui Twikini se numara posibilitatea de a trimite un tweet prin SMS, capacitatea de a afisa coordonatele unui utilizator via Google Maps si afisarea imaginilor TwitPic impreuna cu fereastra tweet-ului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×