Inca o sansa pentru Nokia N-Gage

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.490 ori
<b>Inca o sansa pentru Nokia N-Gage</b>Platforma mobila de gaming incearca o revenire, de data aceasta pe telefoanele Nokia din seria N. Va reusi oare brandul N-Gage sa faca uitat esecul terminalului cu acelasi nume? Posesorii unui handset din seria N si a telefoanelor care folosesc Symbian...

Platforma mobila de gaming incearca o revenire, de data aceasta pe telefoanele Nokia din seria N. Va reusi oare brandul N-Gage sa faca uitat esecul terminalului cu acelasi nume?
Posesorii unui handset din seria N si a telefoanelor care folosesc Symbian S60, editia a treia vor putea sa descarce in curand aplicatia N-Gage. Aceasta va fi inclusa din start pe toate terminalele Nokia noi, cum ar fi N81 sau N95 8GB. Toate jocurile disponibile prin serviciul N-Gage se vor prezenta utilizatorului sub forma unor demo-uri. Dupa ce le vor juca pe acestea, gamerii vor decide daca merita sa downloadeze jocul full, care va costa intre 8 si 15 dolari.

Daca nu doriti sa detineti jocul pe viata, serviciul oferit de Nokia va va permite sa cumparati licente zilnice si saptamanale pentru a juca titlurile pe un termen mai scurt. Producatorul finlandez va colabora cu numerosi companii de top din industria jocurilor, inclusiv cel mai mare publisher din lume, Electronic Arts. Jocuri celebre ca FIFA 08, The Sims 2 Pets sau Tiger Woods PGA Tour au fost deja anuntate, impreuna cu o versiune mobile a lui Crash Bandicoot. Dupa ce veti descarca astfel de titluri, veti putea sa le ordonati si stocati pe PC.

Aplicatia N-Gage se va lansa la nivel global in noeimbrie, fiind intai disponibila sub forma de download gratuit, desi Nokia nu a anuntat inca telefoanele compatibile cu aceasta.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×