Romtelecom are mari pierderi

933 ori
<b>Romtelecom are mari pierderi</b>Dintr-un comunicat pus la dispozitie de Rompres aflam ca operatorul de telecomunicatii cel mai celebru din tara, Romtelecom, a pierdut in jur de 700.000 de abonati de telefonie fixa. De asemenea numarul de linii fixe, proprietatea Romtelecom, a scazut cu...

Dintr-un comunicat pus la dispozitie de Rompres aflam ca operatorul de telecomunicatii cel mai celebru din tara, Romtelecom, a pierdut in jur de 700.000 de abonati de telefonie fixa.

De asemenea numarul de linii fixe, proprietatea Romtelecom, a scazut cu 18.1%, adica de la 3.77 milioane in data de 30 iunie 2006, la 3.087 milioane la finalul primului semestru al anului. Aceste cifre erau previzibile, in conditiile in care numerosi operatori de telefonie mobila/cablu/tv ofera acum si servicii de telefonie fixa, care sosesc impreuna cu un numar mare de gratuitati.

Exista de asemenea si o teorie, conform careia, reprezentantii Romtelecom prezinta o stare aparent negativa a companiei, pentru a incuraja concurenta sa creada ca firma este in declin. Astfel, rivalii Romtelecom nu vor mai depune eforturi suplimentare in cadrul competitiei intre provideri, lasand loc de desfasurare celebrei companii si serviciilor sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×