Noul magazin online de muzica Nokia, in duel cu iTunes

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.443 ori
<b>Noul magazin online de muzica Nokia, in duel cu iTunes</b>Nokia va lansa un magazin online de muzica pentru terminalele handheld si pentru PC-urile desktop. Acest Nokia Music Store va fi intai disponibil pe cele mai noi telefoane lansate de producatorul finlandez: N81 si N95 8GB. Utilizatorii europeni din...

Nokia va lansa un magazin online de muzica pentru terminalele handheld si pentru PC-urile desktop. Acest Nokia Music Store va fi intai disponibil pe cele mai noi telefoane lansate de producatorul finlandez: N81 si N95 8GB.

Utilizatorii europeni din anumite zone vor avea acces la acest serviciu din toamna acestui an, urmand ca magazinul online sa fie disponibil si pentru tarile asiatice si restul tarilor europene. Nokia afirma recent ca va oferi clientilor sai posibilitatea de a descarca milioane de melodii, selectand mii de artisti, chiar si pe cei locali ceruti de public. O melodie va costa 1 euro, iar albumele vor costa 10 euro, in conditiile in care un abonament pentru streaming muzical pe PC costa de asemenea 10 euro. Track-urile vor fisiere WMA de 192kbps si banuim ca vor include aplicatii care asigura respectarea drepturilor digitale ale autorului.

In mod surprinzator reprezentantii Nokia au afirmat ca se asteapta ca magazinul online sa fie disponibil si in SUA, dar nu au precizat o data de lansare certa. Banuim ca nu va exista un operator american ca sa permita unui telefon Nokia din reteaua locala sa aiba acces la downloadurile oferite de acest serviciu, dar producatorul finlandez este deja familiar cu piata terminalelor deblocate din SUA. Utilizatorii asteapta acum o eventuala lansare a unui Nokia 3G peste Ocean, pentru a putea beneficia de aceleasi viteze ca si clientii europeni.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×