Proiectul Cider aduce utilizatorilor de Android posibilitatea de a rula aplicații iOS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 948 ori
<b>Proiectul Cider aduce utilizatorilor de Android posibilitatea de a rula aplicații iOS</b>De curând, o echipă de studenți din cadrul Universității din Columbia a început să lucreze la un proiect de research al cărui scop este acela de a face ca aplicațiile iOS să poată fi rulate și pe terminalele Android. Astfel, prin intermediul...

De curând, o echipă de studenți din cadrul Universității din Columbia a început să lucreze la un proiect de research al cărui scop este acela de a face ca aplicațiile iOS să poată fi rulate și pe terminalele Android. Astfel, prin intermediul proiectului Cider, utilizatorii de Android vor putea rula aplicații native de pe iOS.

Mai precis, Cider este într-un fel mai complex decât un emulator simplu, acesta reușind să convertească codul iOS într-un limbaj pe care sistemul de operare al celor de la Google îl poate întelege. Acest sistem funcționează fără a altera codul sau a optimiza aplicațiile, lucru care poate interfera cu software-ul nativ și cu piesele hardware de pe device-urile cu Android.

Din păcate, pentru moment Cider nu a fost optimizat pentru a fi folosit de către consumatori, acesta având doar rolul de a demonstra că aplicațiile iOS pot rula și pe alte platforme. De asemenea, dacă Cider ar ajunge și la utilizatori, Apple ar face tot ce îi stă în putiință pentru a fi eliminat de pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×