Inca o Supernova de la Nokia: telefonul 7510

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.385 ori
<b>Inca o Supernova de la Nokia: telefonul 7510</b>Zi mare astazi pentru Nokia, care a lansat nu mai putin de 4 telefoane aratoase si trendy, facand parte din seria Supernova. Dupa ce l-am admirat pe 7610, sa vedem ce ne pregateste modelul 7510: Nokia 7510 Supernova impresioneaza din start printr-un...

Zi mare astazi pentru Nokia, care a lansat nu mai putin de 4 telefoane aratoase si trendy, facand parte din seria Supernova. Dupa ce l-am admirat pe 7610, sa vedem ce ne pregateste modelul 7510:

Nokia 7510 Supernova impresioneaza din start printr-un sistem bazat pe o clapeta ce se deschide cu ajutorul unei taste laterale. Carcasele colorate Xpress-On sunt prezente la datorie, in nuante de rosu, albastru, verde si "expresso", pentru o vara mai colorata. Efectele luminoase ale handsetului vor fi la fel de originale ca si coloritul sau, astfel ca va veti face remarcati folosind acest terminal.

Nokia 7510 Supernova

Lista de specificatii a modelului Supernova include o camera de 2 megapixeli cu NIPS, blitz LED, zoom digital de 4x si un card microSD de 512MB. Display-ul sau este un QVGA de 2.2 inchi, iar telefonul soseste cu un browser web specific Nokia, foarte user friendly si care permite accesul la Nokia Search, Share prin OVI si Flickr. 7510 va permite sa ascultati muzica prin intermediul unui radio FM, sau a playerului MP3 incorporat.

In cele din urma, trebuie sa aflati ca acest handset suporta Nokia Maps 1.2, cautare locala, A-GPS si serviciul Nokia WidSets. 7510 Supernova va fi disponibil din ultimul trimestru al anului la un pret de 180 de euro (fara taxe).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×