Nokia lanseaza telefonul Supernova 7610

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.816 ori
<b>Nokia lanseaza telefonul Supernova 7610</b>Nokia a lansat astazi 4 telefoane noi, din seria Supernova, modelele 7610, 7510, 7210 si 7310, acestea fiind destinate unui public cu simt al modei. Handseturile sunt stilate si elegante si se axeaza pe functii muzicale si Internet. Primul dintre aceste...

Nokia a lansat astazi 4 telefoane noi, din seria Supernova, modelele 7610, 7510, 7210 si 7310, acestea fiind destinate unui public cu simt al modei. Handseturile sunt stilate si elegante si se axeaza pe functii muzicale si Internet. Primul dintre aceste terminale este Nokia 7610 Supernova, care poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un slider al carui design scoate in evidentele curbele sexy ale telefonului. Acest model Supernova foloseste carcase Xpress-on, care ofera utilizatorilor culori inedite si nuante trendy de gen "albastru otel". Functia Theme Colorizer cu care soseste telefonul permite utilizatorului sa identifice si sa captureze orice culoare si sa schimbe lookul handsetului prin modificari aduse iluminarii tastelor si wallpaper-ului.

Pe lista de specificatii a lui 7610 descoperim o camera de 3.2 megapixeli cu blitz dual LED si zoom digital de 8x. De asemenea, telefonul soseste cu suport pentru instang messaging, TV out, radio FM, MP3 player si posibilitatea de a accesa Nokia Music Store prin clientul Nokia Music PC. Nokia 7610 Supernova va fi disponibil incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului la un pret de 225 de euro (fara taxe).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×