Telefonul Nokia 7310 Supernova cu suport pentru jocuri pe televizor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.481 ori
<b>Telefonul Nokia 7310 Supernova cu suport pentru jocuri pe televizor</b>Seria lansarilor branduite Nokia Supernova continua cu modelul 7310, despre care aflati detalii mai jos si al carui design il puteti admira in imaginea urmatoare: Nokia 7310 Supernova este un handset slim si elegant, cu suport pentru carcase Xpress-On...

Seria lansarilor branduite Nokia Supernova continua cu modelul 7310, despre care aflati detalii mai jos si al carui design il puteti admira in imaginea urmatoare:

Nokia 7310 Supernova este un handset slim si elegant, cu suport pentru carcase Xpress-On inscriptionate cu texturi 3D si disponibile in nuante de "albastru otel", "verde wasabi" sau "roz bombon". Exista inca 5 optiuni de carcase frontale, dar si de carcase pentru partea din spate a telefonului, fiecare cu nuante nebunesti, de la "argintiu ciuperca", "gem de prune", "albastru electric" la "galben pal" sau "maron expresso".

Lista de specificatii a acestui trendsetter al telefoanelor include o camera de 2 megapixeli cu zoom digital de 4x si TV out. Aceasta functie permite accesul la o serie de jocuri preinstalate, care vor putea fi jucate pe televizor. Revenind la telefon, el suporta instant messaging, soseste cu radio FM RDS si un MP3 player. 7310 Supernova va sosi in cea de-a doua jumatate a anului la un pret de 155 euro (fara taxe).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×