Încă un eveniment de lansare pentru iPad HD pe 16 martie - o nouă variantă a tabletei sau lansare internațională?

Autor:  | Publicat în:  Apple 714 ori
<b>Încă un eveniment de lansare pentru iPad HD pe 16 martie - o nouă variantă a tabletei sau lansare internațională?</b>Acum că e deja destul de clar faptul că iPad-ul de diseară se va numi iPad HD sau cel puțin va avea un ecran Retina Display au început să apară și zvonurile post-lansare. Printre ele se număra o informație că Apple ar pregăti încă un...

Acum că e deja destul de clar faptul că iPad-ul de diseară se va numi iPad HD sau cel puțin va avea un ecran Retina Display au început să apară și zvonurile post-lansare. Printre ele se număra o informație că Apple ar pregăti încă un eveniment pentru dată de 16 martie, care pică într-o vineri și va avea loc la un Apple Store. E posibil să fie vorba de lansarea internațională a noii tablete sau poate chiar de lansarea unei alte versiuni de device.

La aceeași dată vă fi inaugurat un nou magazin Apple în Londra și unul în Houston, Texas, dar probabil că evenimentul nu are legătură cu acestea. La începutul acestei săptămâni au apărut speculații că nouă tableta se va numi cu adevărat iPad HD și că ar putea avea un eveniment special pentru anunțarea unei variante LTE, probabil pe 16 martie. Verizon a început deja teasingul cu motto-ul "Something is Coming" și se pare că aceasta campanie este asociată noii tablete.

E totuși posibil ca pe 16 să vedem lansat un alt produs, poate un Apple TV cu suport pentru grafică 1080p, poate un iPad lansat internațional sau poate surpriza surprizelor - un iPad Mini. Eu zic întâi să așteptăm lansarea de diseară și apoi să ne aventurăm în speculații, mai ales că în cadrul debutului din San Francisco vom afla și prețuri și date de comercializare și vom desluși mai bine ce înseamnă data de 16.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×