ASUS lansează un dongle Miracast la pretul de 79 de euro

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.776 ori
<b>ASUS lansează un dongle Miracast la pretul de 79 de euro</b>ASUS a anunțat ieri o serie de terminale pe care le va lansa în următorul an, oferind și posibilitatea unui Nexus 7 3, iar un device pe care l-au confirmat a fost un dongle nou Miracast. Acesta tocmai a fost lansat și poate fi admirat mai jos. &nbsp;...

ASUS a anunțat ieri o serie de terminale pe care le va lansa în următorul an, oferind și posibilitatea unui Nexus 7 3, iar un device pe care l-au confirmat a fost un dongle nou Miracast. Acesta tocmai a fost lansat și poate fi admirat mai jos.

Cu acest Miracast Dongle ASUS vrea să cucerească sufrageriile, permițând utilizatorului să acceseze conținuturi media de pe tableta sau telefon pe televizor. Alternativa ar fi o soluție HDMI wireless, dar cu acest dongle totul e foarte simplu. El trebuie doar conectat la televizor, apoi porniți jocul sau video-ul pe telefonul sau tableta cu suport Miracast și veți vedea conținutul pe televizor.

Putem spune că acest device e un rival pentru Google Chromecast, doar că prețul e puțin mai piperat, la 79 de euro în Europa. Totuși, cu tot cu taxe poștale și alte taxe la cumpărarea de pe Amazon, prețul lui Chromecast nu e foarte departe de cel al rivalului ASUS. Ca design, acest dongle Miracast aduce cu un flash drive USB, doar că vine cu conector HDMI și nu USB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×