ASUS lansează un dongle Miracast la pretul de 79 de euro

1.855 ori
<b>ASUS lansează un dongle Miracast la pretul de 79 de euro</b>ASUS a anunțat ieri o serie de terminale pe care le va lansa în următorul an, oferind și posibilitatea unui Nexus 7 3, iar un device pe care l-au confirmat a fost un dongle nou Miracast. Acesta tocmai a fost lansat și poate fi admirat mai jos. &nbsp;...

ASUS a anunțat ieri o serie de terminale pe care le va lansa în următorul an, oferind și posibilitatea unui Nexus 7 3, iar un device pe care l-au confirmat a fost un dongle nou Miracast. Acesta tocmai a fost lansat și poate fi admirat mai jos.

Cu acest Miracast Dongle ASUS vrea să cucerească sufrageriile, permițând utilizatorului să acceseze conținuturi media de pe tableta sau telefon pe televizor. Alternativa ar fi o soluție HDMI wireless, dar cu acest dongle totul e foarte simplu. El trebuie doar conectat la televizor, apoi porniți jocul sau video-ul pe telefonul sau tableta cu suport Miracast și veți vedea conținutul pe televizor.

Putem spune că acest device e un rival pentru Google Chromecast, doar că prețul e puțin mai piperat, la 79 de euro în Europa. Totuși, cu tot cu taxe poștale și alte taxe la cumpărarea de pe Amazon, prețul lui Chromecast nu e foarte departe de cel al rivalului ASUS. Ca design, acest dongle Miracast aduce cu un flash drive USB, doar că vine cu conector HDMI și nu USB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×