Încă un telefon 4G LTE: Samsung Forte, gata de lansare În SUA

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.619 ori
<b>Încă un telefon 4G LTE: Samsung Forte, gata de lansare În SUA</b>Ceea ce vedeți mai jos sunt două telefoane Samsung, R190 și Forte, dar există speculații conform cărora ele ar fi unul și același handset de fapt. Ei bine, retailerul american MetroPCS are planuri mari de vreme ce dorește lansarea acestor modele,...

Ceea ce vedeți mai jos sunt două telefoane Samsung, R190 și Forte, dar există speculații conform cărora ele ar fi unul și același handset de fapt. Ei bine, retailerul american MetroPCS are planuri mari de vreme ce dorește lansarea acestor modele, cu mențiunea că unul dintre ele suportă conectivitate 4G LTE.

Specificațiile celor două handseturi sunt aproape identice, în afară de tastatura glisantă QWERTY, prezentă doar pe Forte și nu și pe R190. în rest, ambele terminale beneficiază de Android 2.2, o viitoare actualizare la Android 2.3, procesor Hummingbird de 1GHz, o cameră de 5 megapixeli, interfața TouchWiz și slot pentru carduri microSD.

Alte diferențe constă în faptul că logo-ul Samsung se află în partea de jos pe modelul R190, în vreme ce Forte îl are în partea superioară, iar revenind la R190 acesta prezintă și logo-ul MetroPCS, spre deosebire de handsetul alăturat. Cum se va rezolva acest mister și care este de fapt telefonul 4G gata de debut în SUA?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×