Invazie asiatică de telefoane: 50 de milioane de smartphone-uri În 2011, de la Samsung și HTC

2.087 ori
<b>Invazie asiatică de telefoane: 50 de milioane de smartphone-uri În 2011, de la Samsung și HTC</b>HTC și Samsung au planuri foarte mari pentru 2011, prima companie anunțând recent că intenționează să vândă cel puțin 10 milioane de smartphone-uri 4G în următoarele 12 luni. și asta în vreme ce Samsung speră să vândă 50 de milioane de...

HTC și Samsung au planuri foarte mari pentru 2011, prima companie anunțând recent că intenționează să vândă cel puțin 10 milioane de smartphone-uri 4G în următoarele 12 luni. și asta în vreme ce Samsung speră să vândă 50 de milioane de handseturi până în 2012, majoritatea bazate pe Android și Bada OS.

HTC se va axa pe modelele anunțate la CES 2011, Thunderbolt, Inspire 4G și EVO Shift 4G, care vor face furori în SUA în următoarele luni. și acestea nu sunt singurele terminale 4G ale companiei din acest an, astfel că numărul ar putea fi și mai impresionant până la final de an. Majoritatea handseturilor vor rula Android, iar performanța HTC nu este imposibilă, având în vedere că gigantul taiwanez a vândut peste 3.5 milioane de smartphone-uri 4G în SUA anul trecut, inclusiv 3 milioane de unități HTC EVO 4G prin Sprint și 500.000 unități myTouch 4G prin T-Mobile.

Din păcate, acestea sunt modele 3.5G sau HSPA+ și așteptăm să vedem și primele cifre pentru modelele LTE 4G. în ce privește Samsung, gigantul sud-coreean e deja un jucător de top pe piața smartphone-urilor, mulțumită lui Galaxy S spre exemplu, care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut la nivel internațional.

Samsung are toate șansele să atingă 50 de milioane de unități, anunțând că dorește să vândă 10 milioane de handseturi Bada, dar nici modelele cu Android sau Windows Phone 7 nu vor fi de neglijat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×