Încă un telefon Android 2.3, de data aceasta Într-o recenzie (Mobile-Review.com) În premieră : Sony Ericsson Vivaz 2

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.103 ori
<b>Încă un telefon Android 2.3, de data aceasta Într-o recenzie (Mobile-Review.com) În premieră : Sony Ericsson Vivaz 2</b>Cunoscut și drept Sony Ericsson MT15i, telefonul Vivaz 2 a fost recent analizat în detaliu de către incorigibilul Eldar Murtazin, bloggerul star de la Mobile Review. Avem de-a face cu un handset Android 2.3, unul dintre puținele (dacă nu chiar...

Cunoscut și drept Sony Ericsson MT15i, telefonul Vivaz 2 a fost recent analizat în detaliu de către incorigibilul Eldar Murtazin, bloggerul star de la Mobile Review. Avem de-a face cu un handset Android 2.3, unul dintre puținele (dacă nu chiar singurul, în afară de Samsung Nexus S), care sosesc cu Gingerbread preinstalat.

Rețineți că acest telefon nu a fost nici măcar anunțat oficial și deja el apare într-o recenzie detaliată, fapt care nu îi va bucura pe cei de la Sony Ericsson prea mult. Eldar a lăudat în analiza sa camera frontală a acestui telefon, durata de viață a bateriei de 1500 mAh și rezoluția de 854 x 480 pixeli de pe ecranul Reality Display, care folosește tehnologia Sony Bravia Engine.

Încă un telefon Android 2.3, de data aceasta Într-o recenzie (Mobile-Review.com) În premieră : Sony Ericsson Vivaz 2

Sub carcasa elegantă a noului Vivaz se ascund 512MB RAM și un procesor Qualcomm MSM7630 de 1GHz cu procesare grafică asigurată de un GPU Adreno 205. E bizar faptul că Eldar numește acest terminal un handset mid-range, în ciuda specificațiilor sale. Camera lui MT15i este de 8 megapixeli și vine cu un senzor EXMOR, fiind aproape identică cu cea folosită pe XPERIA Arc și însoțită de un bliț LED.

Încă un telefon Android 2.3, de data aceasta Într-o recenzie (Mobile-Review.com) În premieră : Sony Ericsson Vivaz 2

Cei de la Engadget afirmă că acest model nu își va păstra numele de MT15i, dar nici Vivaz 2 nu va fi folosit, deci am putea asista la un cu totul alt branding la debutul telefonului, programat cel mai probabil pentru MWC 2011. Recenzia completă a acestui handset o găsiți pe Mobile Review.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×