Telefonul cu 3 ecrane flexibile rulează Android și apare Într-un clip reușit (Video)

4.099 ori
<b>Telefonul cu 3 ecrane flexibile rulează Android și apare Într-un clip reușit (Video)</b>Dacă sunteți curios cum arată un telefon cu 3 ecrane flexibile, iată răspunsul în imaginile și clipul de mai jos. Este vorba despre un design al lui Kristian Ulrich Larsen, un telefon concept dotat cu 3 ecrane touch flexibile, o tastatură și...

Dacă sunteți curios cum arată un telefon cu 3 ecrane flexibile, iată răspunsul în imaginile și clipul de mai jos. Este vorba despre un design al lui Kristian Ulrich Larsen, un telefon concept dotat cu 3 ecrane touch flexibile, o tastatură și Android.

OS-ul este customizat, iar display-urile telefonului folosesc tehnologia Gorilla Glass pentru rezistență sporită. Carcasa acestui handset este fabricată din aluminiu, iar acest terminal poate fi desfășurat pentru a crește zona alocată ecranului principal și a folosi un ecran drept tastatura sau sistem de control pentru jocuri.

Telefonul cu 3 ecrane flexibile rulează Android și apare Într-un clip reușit (Video)

Atunci când cele 3 ecrane sunt dispuse triunghiular, telefonul poate avea rolul de ramă foto sau player media și observați în clipul de mai jos ca prin contact puteți transfera imediat conținuturi de pe un handset pe altul. Oare peste câți ani va fi acest concept real?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×