Google Voice suportă acum portarea numerelor de telefon

Autor:  | Publicat în:  Google 1.816 ori
<b>Google Voice suportă acum portarea numerelor de telefon</b>Cei care sunt utilizatori Google Voice și sunt tentați să folosească numărul de telefon mobil în acest serviciu tocmai au primit o veste bună . Google a anunțat posibilitatea de portare a unui număr de telefon mobil în serviciul Voice, pentru un...

Cei care sunt utilizatori Google Voice și sunt tentați să folosească numărul de telefon mobil în acest serviciu tocmai au primit o veste bună . Google a anunțat posibilitatea de portare a unui număr de telefon mobil în serviciul Voice, pentru un tarif de 20 de dolari.

Rețineți că prin portarea numărului veți anula abonamentul existent de telefonie, ceea ce înseamnă că utilizatorul va trebui să plătească mai mult de 20 de dolari. Sperăm ca odată cu această îmbunătățire a funcționalității serviciului, el să fie extins și în țara noastră, unde nu este suportat încă, fiind limitat la SUA doar.

Alte detalii importante sunt faptul că Google taxează cu 10 dolari schimbarea numărului de telefon Google Voice. în plus, cei de la Engadget au descoperit astăzi că opțiunea este în teste și ea ar fi dispărut deja, chiar și pentru utilizatorii din SUA. Google afirmă că odată încheiate testele ea va reapărea. Probleme în Mountain View?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×