Încă un telefon midrange din Franța: Archos 50 Helium 4G; De această dată cu LTE la bord!

1.021 ori
<b>Încă un telefon midrange din Franța: Archos 50 Helium 4G; De această dată cu LTE la bord!</b>Archos este un producător francez de tablete cu reputație destul de bună, iar el activează și în domeniul smartphone-urilor în ultima vreme. Printre modelele nou lansate se numără și Archos 50 Helium 4G, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp;...

Archos este un producător francez de tablete cu reputație destul de bună, iar el activează și în domeniul smartphone-urilor în ultima vreme. Printre modelele nou lansate se numără și Archos 50 Helium 4G, pe care îl puteți vedea mai jos.

El propune un pachet interesant de funcții, ce implică un display IPS HD de 5 inch și suport pentru conectivitate 4G LTE. Archos 50 Helium 4G integrează și un CPU quad core Qualcomm MSM8926 de 1.2 GHz, oferă suport Bluetooth și are și o cameră de 8 megapixeli în spate. în fată avem o cameră de 2 MP, iar alte dotări includ 1 GB RAM, 8 GB stocare și Android 4.3 drept OS.

Am fi dorit poate KitKat aici, dar cu puțin noroc vom avea parte de actualizare rapid. La interior se mai află și o baterie de 2000 mAh, iar dacă telefonul este la fel de subțire cum pare în imagini, atunci vom avea un hit la dispoziție. Aflați că produsul costă 200 de euro și îl așteptăm și în România, unde brandul Archos activează via AROBS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×