Samsung Galaxy Note II Începe să primească actualizarea la Android 4.4 KitKat la nivel internațional

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.151 ori
<b>Samsung Galaxy Note II Începe să primească actualizarea la Android 4.4 KitKat la nivel internațional</b>Deși Galaxy Note II este un model destul de vechi, iată că popularitatea acestuia i-a făcut pe cei de la Samsung să continue seria de update-uri aduse pentru acest terminal, ca dovadă fiind actualizarea la Android 4.4 KitKat care sosește în acest...

Deși Galaxy Note II este un model destul de vechi, iată că popularitatea acestuia i-a făcut pe cei de la Samsung să continue seria de update-uri aduse pentru acest terminal, ca dovadă fiind actualizarea la Android 4.4 KitKat care sosește în acest moment la nivel internațional pentru fericiții utilizatori ai acestui phablet.

Actualizarea și-a făcut de curând apariția pe Kies și este deja disponibilă în Franța, urmând ca mai apoi să fie distribuită și în celelalte regiuni. Printre modificările aduse de Android 4.4 KitKat se numără o interfață mult mai plăcută, performanță îmbunătățită, iconițele din bara de status sunt acum pe alb, iar un shortcut pentru camera foto se va regăsi de acum înainte în ecranul de unlock.

Samsung Galaxy Note II Începe să primească actualizarea la Android 4.4 KitKat la nivel internațional

Lista de noi funcții nu se oprește aici, update-ul sosind la pachet și cu posibilitatea de printare wireless, suport pentru plăți cu NFC, posibilitatea de setare a aplicației default de mesagerie sau a launcher-ului, bară de status transparentă și o stabilitate îmbunătățită. în cazul în care veți primi update-ul în următoarele zile vă așteptăm impresiile aici, sau pe forum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×