Posibilele carcase a lui LG G3 au ajuns deja la vânzare pe piața din China

1.115 ori
<b>Posibilele carcase a lui LG G3 au ajuns deja la vânzare pe piața din China</b>După ce anterior am aflat faptul că LG G3 va sosi cu un display Quad HD, rămâne un capitol la care nu cunoaștem toate detaliile, și anume design-ul acestuia. De curând, o serie de carcase ce se vor a fi pentru LG G3 au ajuns la vânzare pe piața...

După ce anterior am aflat faptul că LG G3 va sosi cu un display Quad HD, rămâne un capitol la care nu cunoaștem toate detaliile, și anume design-ul acestuia. De curând, o serie de carcase ce se vor a fi pentru LG G3 au ajuns la vânzare pe piața din China, acestea având în mare parte rolul de a dezvălui design-ul terminalului în cauză.

Cu toate acestea, există și o mare probabilitate ca producătorul acestor carcase să fi lansat pe piață o serie de produse care să nu se potrivească cu noul flagship al companiei sud-coreene. Analizând aceste carcase, observăm faptul că în partea de jos, terminalul va dispune de o intrare jack audio de 3.5 mm, o intrare micro USB 2.0 și o porțiune destinată unei curelușe de purtare, cu toate că moda acestora a cam apus.

Posibilele carcase a lui LG G3 au ajuns deja la vânzare pe piața din China

Trecând la partea din spate a acestora, putem observa locația unde va fi amplasată camera foto, bliț-ul LED și butoanele de power, respectiv volum. Printre posibilele specificații ale lui LG G3 se numără un display Quad HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 (sau 805) tactat la 2.5 GHz, 2 (sau 3) GB RAM, 32 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto de 16 megapixeli. Totodată, se vorbește și despre posibila integrare a unui senzor pentru amprente, lucru pe care îl vom afla luna viitoare, moment în care se presupune că LG G3 va fi lansat oficial.

Posibilele carcase a lui LG G3 au ajuns deja la vânzare pe piața din China

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×