Incarca-ti telefonul cu energie solara prin Strapya

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 988 ori
<b>Incarca-ti telefonul cu energie solara prin Strapya</b>In cazul in care vreti sa salvati planeta si sustineti Green Peace, sursele alternative de energie va vor incanta, chiar si in cazul telefoniei mobile. Astfel, aruncam o privire asupra incarcatorului cu energie solara Strapya, pentru telefoane mobile....

In cazul in care vreti sa salvati planeta si sustineti Green Peace, sursele alternative de energie va vor incanta, chiar si in cazul telefoniei mobile. Astfel, aruncam o privire asupra incarcatorului cu energie solara Strapya, pentru telefoane mobile.

Acest accesoriu este mai mic decat un iPod si trebuie doar expus la soare timp de 6-10 ore pentru a oferi telefonului tau inca 3 ore de "viata". Mini-incarcatorul cu energie solara poate fi conectat la un terminal mobil prin intermediul unui adaptor. Gadgetul Strapya costa doar 17.54 dolari, extrem de ieftin, in comparatie cu utilitatea sa. Ieri va prezentam telefonul celor de la Philips bazat pe o baterie AAA si astazi va oferim o metoda alternativa de incarcare a terminalului mobil... sa fie bateria Li-ion iesita din trend?

Asteptam cu nerabdare si concepte mai inovatoare, cum ar fi baterii ce folosesc energie eoliana, sau acele baterii care folosesc  urina prezentate de newlaunches.com cu cateva luni in urma. Aveti si alte idei pentru surse alternative de energie pentru telefoanele dumneavoastra?

Sursa: Concept-Phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×